A kezdetek óta elköteleztük magunkat a megrendelőink igényeinek legmagasabb színvonalon történő kiszolgálása mellett, melyet egyrészt a gyártás során alkalmazott egyedi megoldások fejlesztésével, másrészt pedig munkatársaink rendszeres képzésével tudunk biztosítani.

Büszkék vagyunk arra, hogy az évtizedes szakmai múlttal rendelkező mérnökök, technikusok, szakemberek tapasztalatát tudjuk egy fiatal dinamikus csapat energiájával ötvözni és ezzel egyaránt képesek vagyunk a kis szériás gyártásban és a sorozatgyártásban is költséghatékonyan és magas színvonalon teljesíteni a megrendelők elvárásait.
Fejlesztés, tervezés:
Közreműködünk új termékek  tervezésében, annak gyártási folyamatainak kidolgozásában, a nullszéria legyártásában, tesztelésében és kiértékelésében, illetve hosszútávon biztosítjuk a kifejlesztett termékek sorozatgyártását.
Gyártás, előállítás:
Tervdokumentációk és munkautasítások alapján vállaljuk különféle elektronikai és mechatronikai szerelések elvégzését, illetve késztermékek gyártását
, legyen szó egyedi kis darabszámú megrendelésről vagy nagyszériás sorozatgyártásról.Raktározás, logisztika:
A megrendelő által rendelkezésre bocsátott alapanyagok és az azokból gyártott késztermékek raktározását a szükséges mértékben és ideig biztosítani tudjuk.
A szállítási feladatokat igény esetén leszervezzük és akár saját eszközzel akár partnercég bevonásával lebonyolítjuk.Ügyintézés:
Gyors, rugalmas, segítőkész és udvarias kapcsolattartás és ügyintézés, német és angol nyelven is.

Egyéb szolgáltatások:

Led fényforrások értékesítése:

- vállaljuk különféle LED fényforrások beszerzését ( kültéri, beltéri, lakossági, ipari, kereskedelmi vagy mezőgazdasági felhasználásra)
- igényfelmérés és szaktanácsadás
- igény esetén kivitelezés (érdeklődjön elérhetőségeinken)