Cégtörténet

 

Cégünk 1996-ban családi vállalkozásként alakult, Németh Zoltán okleveles mérnök és neje, Németh Zoltánné tagokkal.
Kezdetben fuvarozói tevékenységgel foglalkoztunk, de az elektronikai termékek egyre nagyobb térhódítása és Magyarország EU-s csatlakozása miatt ezt a tevékenységet megszüntettük. Ausztriai és németországi partnereknek gyártottunk, elsősorban bérmunkában különféle elektronikai termékeket.
A termékpaletta az évek során jelentősen átalakult, előtérbe kerültek a LED-es fényforrások, melyek gyártása napjainkban cégünk fő profilja. 
Számos partnerünk által elismert  legnagyobb előnyeink a flexibilitás, a megbízhatóság és a magas minőségi követelmények biztosítása. A változó igényekre mindig rugalmasan  reagálunk. A vevői igények maradéktalan teljesítése a legfontosabb számunkra. 
A termékek gyártása 650 m2-es, klimatizált gyártócsarnokunkban történik, kb. 40-50 fő munkatárs közreműködésével.. Csarnokunk ESD védelemmel ellátott és mind eszközeivel, mind berendezéseivel megfelel a mai kor elvárásainak.
Cégünk családias jellege továbbra is megmaradt, kollektívánk helybéli illetve a környező településekről származó munkatársakból tevődik össze, akik az üzemvezető, a termelésvezető és a két műszakvezető irányítása mellett nap, mint nap állítják elő a LED-es fényforrásokat, melyeket világszerte egyre nagyobb meggyőződéssel és örömmel használnak.