Minőségpolitika

 

Szervezetünk legfontosabb célja olyan elektronikai termékek előállítása, értékesítése, amelyeket megrendelőink teljes elégedettség mellett használhatnak.
Megrendelői igények kielégítésén túl kötelezzük magunkat arra, hogy a társadalom elvárásait megtestesítő jogszabályi előírásokat maradéktalanul teljesítsük és hogy a technika folyamatos fejlődését szem előtt tartva felkészüljünk a mindig újabb műszaki követelmények teljesítésére. Mindezek segítségével erősíteni tudjuk cégünk megszerzett piaci pozícióját.
Elkötelezettségünket rögzítjük azzal a vezetőségi döntéssel, hogy a VASI PATAK ELECTRONIC TECHNOLOGY KFT. munkatársai bevezették és működtetik, folyamatosan fejlesztik az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint kidolgozott minőségirányítási rendszert. Ennek érdekében rendelkezésre bocsátja a személyi és tárgyi feltételeket a szabvány előírásainak megfelelő működéshez.
A nyereséges gazdálkodás megteremtése mellett minőségpolitikánkban foglalt célok megvalósításához biztosítja az eszközöket és a pénzügyi hátteret.
Az, hogy a megrendelői igényeket és a társadalom elvárásait figyelemmel kísérjük, biztosítja számunkra a mindig újabb követelményekre való felkészülést és a folyamatos fejlesztést, javítást.
Információfigyelésünknek köszönhetően a vezetőség időről időre meghatározza a konkrét célokat a szervezet minden szintjén, amelyek eléréséhez biztosítja a szükséges erőforrásokat.
Céljainkat csak megfelelően képzett, továbbképzett szakembergárdával és fejlett technikai háttérrel tudjuk megvalósítani, amely fenntartása és továbbfejlesztése a szervezet összes munkatársának közös feladata. Ezért minden munkatársunktól elvárjuk, hogy feladatát a lehető  legjobb tudása szerint végezze, és a rá vonatkozó előírásoknak megfeleljen.